Minecraftforum.nl

tymessen

Member

Berichten muur

Er zijn nog geen berichten hier.

Over

Geregistreerd sinds:
meer dan 2 jaar geleden
Laatst gezien:
meer dan 2 jaar geleden
Profiel weergaven:
722

Laatste berichten

meer dan 2 jaar geleden
Eriador Minecraft Survival - Terra - proximity Voice chat -

zojuist een hardmode Survival server begonnen.

features:

Terra:

deze server gebruikt een custom world generator, met het voor het grootste deel het default pack van Terra. dit zorgt voor een andere look van veel biomes en structures dan je gewend bent. 

Proximity voice chat:

daarnaast hebben we een discord server met een bot die je automatish in groepen zet waneer je bij elkaar in de buurt komt.

Dispensable plants:

dispensers plaatsen wheat seeds, wortels en aardappelen op farmland indien mogelijk. dit zorgt er voor dat je farms nog beter kunt automatiseren.

saplings worden geplaatst op dirt en grass blocks. dus ook wood farms kunnen geautomatiseerd worden.

 

IP:  play.EriadorMC.nl

version: java 1.16.5

Discord: Discord.EriadorMC.nl

nadat je de server gejoint bent kun je met /skoice link een code opvragen. deze moet je naar de bot in discord sturen om voice chat te enablen.

PVP is enabled. maar niet de bedoeling van de server, griefen is niet toegestaan. en het is de bedoeling om gezamelijk de wereld op te bouwen. en te ontwikkelen. Creeperheal zorgt ervoor dat blocks vernietigd door creepers worden ge- respawned. om te voorkomen dat het landschap er lelijk uit komt te zien.

 

de spawn is nu een kasteel op een behoorlijk kale berg. en iedere speler zal spawnen met wat basic tools, wat dried kelp en ender pearls om een stuk te kunnen travelen en zijn plek te vinden.

er is geen whitelist. dus juin gerust om het te proberen.

Tot snel!