Minecraftforum.nl

tube123

Member

Berichten muur

Er zijn nog geen berichten hier.

Over

Geregistreerd sinds:
meer dan 3 jaar geleden
Laatst gezien:
meer dan 3 jaar geleden
Profiel weergaven:
1036

Laatste berichten

meer dan 3 jaar geleden
Kerstmod Minecraft (Wintercraft Mod)

Kerstavond is vaak belangrijker dan eerste kerstdag. Kerstmis is geen officiële feestdag en veel mensen denken dat het alleen een feestdag is voor christenen.

Wintercraft Mod versie 1.8.9 / 1.7.10 is een handige tool die is geïntegreerd met een breed scala aan verschillende kerstgerelateerde items. Dankzij het kun je je wereld prachtig versieren met kerstversieringen terwijl je geniet van zoveel soorten kerstvoedsel. Als je eenmaal een kerstboom hebt opgezet in deze mod, zul je al snel de kerstman naar je huis zien komen en je verrassende cadeaus geven.

Verbazingwekkende kenmerken van Wintercraft Mod

Sneeuw overal: in december en januari in realtime zie je veel sneeuw in elk bioom en kan het water ook worden bevroren. U kunt de configuratie eenvoudig wijzigen in het bedrag dat u wilt zien.

De kerstman komt naar de stad: als je je echte huis vaak met een kerstboom versiert, waarom versier je er dan niet een in je spel? Deze actie geeft je de kans om de kerstman boven je speelveld te zien. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de boom te versieren met wat je maar wilt, wol en ornamenten, maar vergeet niet om er een ster op te zetten. En als er een jingle wordt gehoord, is het tijd voor de kerstman om hem te bezoeken. Nu is de laatste stap om 1 kerstkoekje en 1 warme chocolademelk in de inventaris te hebben voordat je naar bed gaat. Ook al is er maar 50% kans dat de kerstman komt, je moet alles goed doen. Als je de dingen eenmaal goed doet en een nederige stem hoort, zul je zien dat alle cadeaus onder de kerstboom liggen.

 

 

meer dan 3 jaar geleden
Among Us Mobs Mod for Minecraft

When killing an Among Us mob, it will drop its body with its color and with the body + a diamond sword. They can craft a better sword that would be the knife of Among Us. All the Among Us players in Minecraft, but they are murderers and appear at night.  With this update

How to install the Among Us Mobs Mod with Minecraft Forge

 

1. Download Minecraft Forge Installer, and Download the Among Us Mobs Mod.
2. Right-click Forge Installer, Run as Administrator and click OK to install Forge.
(You can skip this step if you have Minecraft Forge installed)
3. Open Start on desktop> Open Run (Or you can use the Windows + R
keyboard shortcut)
4. Type% appdata% into Run and press Enter.
5. Go to /.minecraft/mods folder
6. Place the jar file of the mod you downloaded in the mod folder and then run
Minecraft.

Download :Among Us Mobs Mod