Minecraftforum.nl

FluffyVuncentXL

Member

Berichten muur

FluffyVuncentXL
FluffyVuncentXL
Nieuwe gamemode! Wij zoeken verschillende staffleden voor onze nieuwe server. Hoofd-events Jij zorgt voor alle events voor de server en regelt alles zodat dit mogelijk gemaakt kan worden. Je gaat in gesprek met de devs om jouw idee werkelijkheid te maken en geeft je bouwopdracht door aan de hoofd-bouwer. Verder stuur je het team aan van de event-helpers die je ondersteunen voor de events Social Helpers Je hebt verstand van fotoshop en youtube en wilt ons helpen met het reclame van de server zoals youtube videos, reclame op dc, website uptodate houden, instagram uploaden, reclame materiaal maken zoals fotos en videos. Dit doe je onder begeleiding van de Hoofd-Social en krijgt veel vrijheid voor jouw ideeen. Java developers Je kan java plugins maken voor de mc server en weet hoe je bugs of fouten kan oplossen in verschillende standaard plugins. Ook help je met de server uptodate houden kwa plugins of fouten die moeten worden aangepast. Je werkt onder de Hoofd-Dev en krijgt verschillende opdrachten en je mag je eigen creativiteit gebruiken. **HTML Developer** Je weet alles van websites en hoe je deze in elkaar moet zetten. Je vind leuk om de server te verbeteren en te updaten met nieuwe informatie die wordt aangeleverd door verschillende teams. Je werkt onder de Hoofd-Dev en krijgt verschillende opdrachten en je mag je eigen creativiteit gebruiken. Bot Developer Je weet alles van discord en discord bots. Je kan eigen bots maken en weet je hoe je deze kan aanpassen. Verder ben je verantwoordelijk voor de discord en alles daaromheen. Je werkt onder de Hoofd-Dev en krijgt verschillende opdrachten en je mag je eigen creativiteit gebruiken. Lijkt je 1 van deze functies wat en wil jij ons helpen? Stuur mij dan een dm! Sommige opdrachten kunnen ook voor externe mensen en betaald. Dm voor meer informatie.

Over

Geregistreerd sinds:
meer dan 3 jaar geleden
Laatst gezien:
meer dan 3 jaar geleden
Profiel weergaven:
1014

Laatste berichten

meer dan 3 jaar geleden
Vacatures | Nieuwe GameMode

Nieuwe gamemode!

 

Wij zoeken verschillende staffleden voor onze nieuwe server. 

 

Hoofd-events

Jij zorgt voor alle events voor de server en regelt alles zodat dit mogelijk gemaakt kan worden. Je gaat in gesprek met de devs om jouw idee werkelijkheid te maken en geeft je bouwopdracht door aan de hoofd-bouwer. Verder stuur je het team aan van de event-helpers die je ondersteunen voor de events

 

Social Helpers

Je hebt verstand van fotoshop en youtube en wilt ons helpen met het reclame van de server zoals youtube videos, reclame op dc, website uptodate houden, instagram uploaden, reclame materiaal maken zoals fotos en videos. Dit doe je onder begeleiding van de Hoofd-Social en krijgt veel vrijheid voor jouw ideeen.

 

Java developers

Je kan java plugins maken voor de mc server en weet hoe je bugs of fouten kan oplossen in verschillende standaard plugins. Ook help je met de server uptodate houden kwa plugins of fouten die moeten worden aangepast. Je werkt onder de Hoofd-Dev en krijgt verschillende opdrachten en je mag je eigen creativiteit gebruiken. 

 

HTML Developer

Je weet alles van websites en hoe je deze in elkaar moet zetten. Je vind leuk om de server te verbeteren en te updaten met nieuwe informatie die wordt aangeleverd door verschillende teams. Je werkt onder de Hoofd-Dev en krijgt verschillende opdrachten en je mag je eigen creativiteit gebruiken. 

 

Bot Developer

Je weet alles van discord en discord bots. Je kan eigen bots maken en weet je hoe je deze kan aanpassen. Verder ben je verantwoordelijk voor de discord en alles daaromheen. Je werkt onder de Hoofd-Dev en krijgt verschillende opdrachten en je mag je eigen creativiteit gebruiken. 

 

Lijkt je 1 van deze functies wat en wil jij ons helpen? Stuur mij dan een dm! Sommige opdrachten kunnen ook voor externe mensen en betaald. **Dm** voor meer informatie.

Vuncent#6110