Nederlands Minecraft Forum

Servers => Starten en verzoeken => Topic gestart door: pts op 03 oktober 2018, 11:07:28

Titel: Gratis servers aangeboden
Bericht door: pts op 03 oktober 2018, 11:07:28
Hallo,

Ons bedrijf is een hosting-company met veel web- en mail-servers, waaronder ook veel overhead. (Ik ben verantwoordelijk voor server-beheer.) Omdat we als bedrijf graag ervaring op willen doen als gameserver-hoster willen we testen gaan draaien met echte spelers (gratis servers verstrekken dus).

Je moet hierbij denken aan een quad-core server met ongeveer 6 GB aan RAM. Daarnaast is de opslag bespreekbaar, maar ik zou rekenen op ongeveer 50GB-100GB. Ook RAM is bespreekbaar zonder dat we meerprijs gaan vragen.
Voor een dergelijke server vragen we dus helemaal niets, en zullen we ook nooit gaan doen voor onze early-testers. Zie het als een gift ;).

Nou zou ik graag van jullie willen horen wat jullie van bovengenoemde specs vinden en of er mensen zijn die een dergelijke gratis server zouden willen (gelieve dan wel af en toe feedback te geven). Overige informatie over bijvoorbeeld de versie van de server kunnen we later bespreken.
Om het nogmaals te benadrukken: We zijn hier dus niet om te verkopen, maar ervaring op te doen. Het plan is om de test te beginnen met 5 servers om het overzichtelijk te houden voor ons.

Graag hoor ik nog van jullie!

Met vriendelijke groet,
PTS
Titel: Re: Gratis servers aangeboden
Bericht door: Daanisaanwezig op 03 oktober 2018, 12:31:23
Ik zou graag willen helpen, heb zelf best veel ervaring met het runnen van een server. En heb een redelijk hoeveelheid aan ervaring met java. Dus ook errors kan ik lezen en achterhalen waar de problemen zitten. De specs zijn heel goed, 6 gb aan ram is best veel voor een gemiddelde game server. Maar als jullie iemand zoeken om te testen mogen jullie altijd contact met mij opnemen via,
Discord: Daanisaanwezig#5505
Mochten jullie liever contact opnemen via een ander platform is dat ook goed, maar dan is het het handigst om dat even te vermelden via een pm.
Titel: Re: Gratis servers aangeboden
Bericht door: DeGingerDieGame op 03 oktober 2018, 20:52:11
Hey,

Ik heb ook wel interesse. Ik wil een Tekkit Classic server gaan doen. Ik vind 6 gb ram wel goed maar meer kan handig zijn ivm lagg. Dan heb je gelijk een modded server. Ik ben zelf 17 jaar en heb veel ervaring met MC servers en vele gehad. Wil nu een wat simpelere server.

Mvg,
Max