Nederlands Minecraft Forum

Servers => Starten en verzoeken => Topic gestart door: J087 op 24 juni 2018, 17:14:02

Titel: Trinity - April update
Bericht door: J087 op 24 juni 2018, 17:14:02
Wie zijn wij?
Trinity is een white-listed server die 4,5 jaar geleden is gestart door 3 vrienden die, geïnspireerd door de Lord of the Rings server, een eigen RPG-server wilden opzetten. Inmiddels is het team uitgegroeid tot maar liefst 11 deelnemers. En is de server alleen maar verder uitgebreid met nieuwe gebieden.

Na de zomervakantie gaan 3 leden ons team verlaten en, met het oog op de beta-test die in 2019 zal starten, zijn wij opzoek naar nieuw bloed voor ons team. Mocht je interesse hebben lees dan hieronder hoe jij kunt solliciteren.

Wat hebben wij te bieden?
- Deelname aan een groep naar keuze. Beschrijvingen staan onderin.
- Een proeftijd van 4 weken
- Toegang tot de FTP server van jouw groep
- Een bruisende Discord groep met alle huidige en ex-deelnemers
- Een leuke Whats-app groep (deelname niet verplicht)

Wat zijn onze eisen?
- Geen minimum leeftijd, maar wel een volwassen houding binnen het team.
- Wij vragen om minstens 10 uur per week actief deel te nemen.
- Affiniteit met de groep waar jij je voor wilt aanmelden
- Samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen
- Geheimhouding over de inhoud van de server, tot aan de beta-test.

Mocht je interesse hebben stuur dan een mail naar WaveHosting@outlook.com.
Vermeld hierbij welke groep jouw interessant lijkt en voeg eventueel een portfolio toe.
Wij zullen per mail contact met jouw opnemen met een uitnodiging voor een Discord gesprek.
Reacties op dit topic worden niet in behandeling genomen.

Trinity maakt onderscheid in 4 werkgroepen:

De Constructie groep
Houd zich bezig met bouwen van dorpen en steden (inclusief interieur), en neemt het deel terraforming voor zijn rekening. Deelnemers binnen deze groep hebben een grote interesse voor bouw en architectuur, hebben oog voor detail, en affiniteit met het maken en aankleden van landschappen.

De Codering groep
Houd zich bezig met het schijven van code. Dit omvat het maken van opdrachten die spelers kunnen voltooien, het uitbalanceren van het levelling en economie systeem, het maken van monsters en eindbazen en de aanvallen die zij kunnen doen, en het beheren van de plugins die de hele server mogelijk maken.

De Role-play groep
Houd zich bezig met het schrijven van Lore. Met hun fantasie wordt letterlijk de geschiedenis van het land geschreven. Op basis van deze verhalen worden de steden gebouwd en de monsters en opdrachten gecreëerd. Deze groep zorgt ook voor plaatsing en aankleding van de NPC's die het land bevolken.

De Media groep
Houd zich bezig met aankleding van de website en aanvulling van de wikipedia. Daarnaast hebben wij een fantastische tekenaar in ons midden die ons gaat voorzien van clip-art die zowel de server als de website gaan aankleden. Meer artiesten zijn welkom.
Titel: Re: Trinity houd open soliciaties
Bericht door: J087 op 12 juli 2018, 16:41:52
Graag willen wij deze oproep opnieuw onder de aandacht brengen.
Titel: Re: Trinity houd open soliciaties
Bericht door: 36gianni36 op 12 juli 2018, 19:58:39
Zijn de functies betaald? Zo ja kun je me wel een Pm sturen voor de "Codering groep".
Titel: Re: Trinity houd open soliciaties
Bericht door: J087 op 20 juli 2018, 16:50:07
Namens de Trinity server wil ik iedereen bedanken die per mail gereageerd heeft op deze oproep. Het aantal ontvangen reacties ligt boven onze verwachting, en daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee.

Iedereen die een e-mail heeft gestuurd krijgt binnen 4 werkdagen een reactie daarop met een uitnodiging voor een Discord (groeps)gesprek. Wij hopen binnen 3 weken alle gesprekken te hebben afgerond. Indien jij geen gebruikt maakt van Discord, of in deze periode toevallig op vakantie bent, raak dan niet in paniek. Laat ons even per mail weten dat jouw situatie is en dan komen we er gezamenlijk wel uit.

Voor de creatieve mensen is er een mogelijkheid om onder andere eigen bouwwerken tentoon te stellen. Op de Discord is hiervoor een speciale ruimte ingericht waar afbeeldingen en server links gedeeld kunnen worden. Server bezoekjes zullen veelal 's avonds plaats vinden.

Voor nu willen wij iedereen een leuke zomer toewensen. En wellicht mogen we jouw volgende maand verwelkomen in ons midden.  ^_^
Titel: Re: Trinity houd open soliciaties
Bericht door: J087 op 04 november 2018, 05:49:22
Beste volgers, supporters, en deelnemers,

Zoals beloofd in de podcast van gisteren hierbij een update op alle media kanalen. Alle volgers die zich vorige maand hebben aangemeld voor de Test groep hebben afgelopen nacht een e-mail ontvangen met daarin een unieke toegangscode. Hiermee krijg je toegang tot de versleutelde website waarop de puzzels en hints te vinden zijn waarmee je oa. het IP-adres kunt ontrafelen. Daarnaast is in de mail de naam vermeld waarmee jij je hebt aangemeld, en welke aan de whitelist is toegevoegd. Mocht er problemen of vragen zijn neem dan contact op via Discord groep of geef een reactie op de mail. De Whats-app groep is niet bedoeld als hulplijn.

Mocht je de podcast gisteren gemist hebben volgt hieronder een korte update.
- Beta is dus online gegaan. Mike en Thomas hebben afgelopen week de laatste punten gezet.
- Alle event suggesties voor een eindejaars zijn besproken. Er volgt nog een poll voor alle volgers.
- Tom is terug van vakantie, dus de Underground zal binnenkort weer open gaan.
Titel: Re: Trinity - Update
Bericht door: J087 op 12 januari 2019, 16:32:07
Beste volgers, supporters, deelnemers en Team leden,

Hierbij wederom een update op al onze media kanalen.

Als je bent aangemeld op ons Discord kanaal dan heb je ongetwijfeld op de hoogte van het feit dat half november de server gecrasht is, toen een record aantal spelers de Underground wilden bezoeken. Die moest toen dus even offline worden gehaald, helaas. Gelukkig zijn die problemen, dankzij de inzet van Tom en Eline, opgelost en konden de deuren snel weer geopend worden. Kleine fun-fact: De BloodDragon is inmiddels al 386 keer verslagen!!  :o

December bracht ons de sneeuwbal oorlog waar vele deelnemers zich in gemengd hebben. Los van enkele blauwe plekken en verlies van items, lijkt alles in goede orde verlopen te zijn. Felicitaties gaan uit naar het Oberon-team die uiteindelijk gewonnen hebben. Zij hebben onderling 10 tickets mogen verdelen. Omdat het zo'n success was liggen er plannen op tafel om binnenkort opnieuw een groot event te houden, dus houd de nieuwsberichten goed in de gaten als je mee wilt doen.

Als laatste wil ik iedereen, names alle Team leden van Trinity, bedanken voor de lieve en mooie reacties die wij gekregen hebben op de server. Wij doen erg ons best om het een geweldige plek te maken om je tijd op door te brengen. Het afgelopen half jaar was al geweldig, en dit nieuwe jaar wordt alleen maar beter.

Tot snel ziens!
Titel: Re: Trinity - Maart update
Bericht door: J087 op 03 maart 2019, 12:24:22
Beste volgers, supporters, deelnemers en Team leden,

Hierbij een update op al onze media kanalen, omdat er leuk nieuws te melden is.  ;D

Want vanwege het aanhoudende enthousiasme heeft de organisatie van WaveHosting besloten om een Meet & Greet te houden, op 9 juni 2019 (tweede pinksterdag) in Utrecht. Op deze dag kan je de oprichters van de server ontmoeten en hopelijk ook veel van je mededeelnemers. Daarnaast zullen er beelden worden getoond van de "Aquatic Triathlon" die deze zomer gehouden wordt. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels al in volle gang.

Locatie en tijd:
Er worden op dit moment nog 2 locaties besproken, nabij het centraal station in Utrecht. Het precieze adres zal daarom later worden medegedeeld. Wij verwachten in ieder geval rond 11:00 uur te verzamelen in de aankomsthal van het station. Van daar uit lopen we als één groep naar de gereserveerde locatie toe. Rond 17:00 uur zal het afgelopen zijn.

Kosten:
Deelnemen aan de Meet & Greet is geheel gratis. Reiskosten, eten en drinken zijn voor eigen rekening.

Aanmelden:
Is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld. Gezien de discussie topics gaan wij uit van 40 á 50 man. Aanmelden kan via e-mail, forum of Discord. Niet via Whats-app.

Verder wil ik iedereen nog veel speelplezier toewensen, en hopelijk tot over 3 maanden!
Titel: Re: Trinity - April update
Bericht door: J087 op 01 april 2019, 17:49:51
Beste volgers, supporters, deelnemers en Team leden,

Hierbij een update op al onze media kanalen.

Middels dit bericht willen wij het gerucht uit de wereld helpen dat Trinity zou gaan stoppen met de Underground. Zoals vele van jullie al hadden opgemerkt was dit inderdaad een 1 april grap. Toch willen wij jullie bedanken voor de hoeveelheid aan reacties die wij de afgelopen week hebben gekregen. Dit toont maar weer eens aan hoe populair de Underground is, dus waarom zouden we die willen sluiten? In tegendeel zelfs....

ER KOMT EEN UITBREIDING AAN!!!! :o

Afgelopen weekend zijn de eerste werkzaamheden al gestart en wij hopen deze week met terraforming aan te slag te kunnen op de server. Het nieuwe gebied zal bereikbaar worden vanaf kasteel Ørfull. Spelers die de Ørfull-trail hebben voltooid kunnen straks een nieuwe Quest-trail starten. Deze trail leid je door een volledig PvP-gebied dus breng je sterkste vrienden mee. Hiermee hopen wij aan jullie vraag naar onderlinge actie te kunnen voldoen. Binnen het gebied staan vier nieuwe rijken op de planning. En een klein tipje van de sluier: bij één rijk staat lava als bouwmateriaal centraal... (oeeeeh)

Dus zoals gezegt zijn de werkzaamheden nog maar net begonnen. Er valt nu nog niet veel te zien. Thomas hoopt daarom aan het einde van de maand een stream te kunnen hosten om de vorderingen te laten zien. Nog heel even wachten dus. Houd de socials in de gaten als je geïnteresseerd bent in alle nieuwtjes.

Names alle Team leden van Trinity, de groeten!!