Nederlands Minecraft Forum

Minecraft => Tutorials => Topic gestart door: Wouter op 13 mei 2015, 21:00:56

Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein)
Bericht door: Wouter op 13 mei 2015, 21:00:56
Blijft een mooie tutorial. Beetje ingewikkelde domeinnaam, maar het idee is zeker helder!
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein)
Bericht door: MyrKyro op 14 mei 2015, 10:03:39
GoodJob ! Nice tut
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein)
Bericht door: Harambe op 14 mei 2015, 10:13:29
Erg handig die input generator.
Beter geeft een mod of beheerder dit topic een sticky.
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein)
Bericht door: Niek. op 14 mei 2015, 10:17:41
Mooie tutorial!
Dit moet sticky krijgen!
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein)
Bericht door: peppi98 op 14 mei 2015, 14:14:02
Goed dat hij weer terug is. Top tutorial.
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: Wouter op 17 mei 2015, 17:18:32
Ik zat te denken aan sticky maar het probleem is dat veel mensen hier overheen lezen. Laat hem voorlopig dus niet sticky, wanneer blijkt dat hij te ver wegzakt kan dat altijd nog :)
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: Politie op 14 juni 2015, 16:11:45
Hey,

Dit is een heel duidelijk uitleg, ik zelf wist dit al. Alleen de startende servers misschien niet. Mijn complimenten, ik zou zeggen je hebt het prima gedaan met plaatjes en duidelijke teksten.

Met vriendelijke groeten, 
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: RaoulFX op 06 juli 2015, 16:45:32
een vraag: waarom kan je dan niet meer joinen met het oude ip?
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: Superluigi455 op 15 juli 2015, 19:43:27
Interessant  ;)
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: vinyworld02 op 30 juli 2015, 16:29:35
moeten er bij value niet undersquares ipv spaties, dit is in ieder geval wel zo bij hostnet.
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: Sikatsu op 16 oktober 2015, 08:51:38
Maar als ik een 25565 poort heb hoe werkt dit dan?
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: ShadowedPrince op 10 januari 2016, 08:18:54
Bumpje
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: soulbrownnl op 14 juni 2016, 15:21:53
Bump.

Het heeft me weer prima geholpen ik was het weer kwijt hoe het moest :P

Zou je ook zo een soort tut kunnen maken voor ts3
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: TOPKEK op 18 oktober 2016, 09:15:08
Geweldige tutorial! Bedankt :)!
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: Krizzies op 21 oktober 2016, 09:57:05
Ik heb een 25543 poort en het lukt niet.
Ik host bij vimexx.
Wie kan helpen?
Ik krijg die Java error No further information

Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: TOPKEK op 21 oktober 2016, 10:13:44
Ik heb een 25543 poort en het lukt niet.
Ik host bij vimexx.
Wie kan helpen?
Ik krijg die Java error No further information

Hoelang geleden heb je het gedaan?
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: Krizzies op 21 oktober 2016, 10:21:27
Hoelang geleden heb je het gedaan?
8 uur geleden ongeveer.
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: TOPKEK op 21 oktober 2016, 11:02:39
8 uur geleden ongeveer.

Dan hopen dat hij het binnen 16 uur wel doet. Kan maximaal 24 uur duren.
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: Krizzies op 30 oktober 2016, 13:46:32
Dan hopen dat hij het binnen 16 uur wel doet. Kan maximaal 24 uur duren.
Werkt nog steeds niet.
Heb wel poort bij mijn IP,
dus IP:25543
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: Opgeheven_account_8 op 15 november 2016, 13:39:49
ik host zelf ook een domein bij Vimexx goedkoop maar ben enorm ontevreden erover
heb namelijk dit daar ook geprobeerd 1e keer gelukt en daarna niet meer
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: Kunst op 16 november 2016, 12:48:15
ik host zelf ook een domein bij Vimexx goedkoop maar ben enorm ontevreden erover
heb namelijk dit daar ook geprobeerd 1e keer gelukt en daarna niet meer
Heb je de vorige records dan wel verwijderd.

P.S.: Je zegt letterlijk, 1e keer gelukt daarna niet meer. Waarom zal je het meerdere keren "proberen"?
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: Opgeheven_account_8 op 16 november 2016, 14:07:30
ip bij de host was veranderd we hadden eerst het ip van een andere host voor onze mc server maar nadat ik overstapte op een andere werkte het niet meer(de oude records stonden niet meer in de lijst maar werkte nog wel)
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: Kunst op 16 november 2016, 21:54:17
ip bij de host was veranderd we hadden eerst het ip van een andere host voor onze mc server maar nadat ik overstapte op een andere werkte het niet meer(de oude records stonden niet meer in de lijst maar werkte nog wel)
Dan voer je iets verkeerd in of het ligt bij de host. Welke host zit je?
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: Opgeheven_account_8 op 17 november 2016, 07:05:38
Ik zat bij vimexx
Titel: Re: [Tut] IP-adres zonder poort (met domein) aka SRV-records instellen
Bericht door: jesseke55 op 05 mei 2017, 01:18:49
Excuus voor het bumpen maar de foto's zijn dood :P