Nederlands Minecraft Forum

Technologie => Software => Topic gestart door: Popoqwerty op 15 augustus 2014, 22:23:37

Titel: [PHOTOSHOP] Probleem met opslaan
Bericht door: Popoqwerty op 15 augustus 2014, 22:23:37
Heej mensen,

Zijn hier toevallig mensen die ook wat weten van Photoshop?
Regelmatig maak ik .gif banners, maar deze heb ik een banner van een redelijk groot formaat.
Maar als ik klik op: ''Opslaan voor web'' dan krijg ik een aantal foutmeldingen.

Een waarschuwing:
(https://snapr.pw/i/8faf01d04b.png)

De foutmelding:
(https://snapr.pw/i/051ae13629.png)

Nog een foutmelding:
(https://minecraftforum.nl/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi.gyazo.com%2Fbb4ebcdfb67937bf92452423ff3055e4.gif&hash=64acfbb5b9abb69494a1e7e6f9cead74)

Weet iemand hoe ik het kan oplossen?
Titel: Re: [PHOTOSHOP] Probleem met opslaan
Bericht door: 1312018 op 15 augustus 2014, 22:25:49
Topic
[Heej mensen,

Zijn hier toevallig mensen die ook wat weten van Photoshop?
Regelmatig maak ik .gif banners, maar deze heb ik een banner van een redelijk groot formaat.
Maar als ik klik op: ''Opslaan voor web'' dan krijg ik een aantal foutmeldingen.

Een waarschuwing:
(https://snapr.pw/i/8faf01d04b.png)

De foutmelding:
(https://snapr.pw/i/051ae13629.png)

Nog een foutmelding:
(https://minecraftforum.nl/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi.gyazo.com%2Fbb4ebcdfb67937bf92452423ff3055e4.gif&hash=64acfbb5b9abb69494a1e7e6f9cead74)

Weet iemand hoe ik het kan oplossen?
Die laatste is omdat je te weinig RAM/VRAM hebt lijkt me zo?, die eerste lijkt me voor zich zelf spreken? En die 2e, tja, er staat al dat hij onbekend is.


Edit door Roos: Topic in spoiler gezet. Het was vervelend lezen zo.
Titel: Re: [PHOTOSHOP] Probleem met opslaan
Bericht door: Popoqwerty op 15 augustus 2014, 22:28:38
Die laatste is omdat je te weinig RAM/VRAM hebt lijkt me zo?, die eerste lijkt me voor zich zelf spreken? En die 2e, tja, er staat al dat hij onbekend is.
Ja de eerst had ik ook al door, gewoon een waarschuwing.
Maar heeft iemand nog een oplossing om het te exporteren via: ''opslaan voor web'' in een zo hoog mogelijke kwaliteit? Ik heb 2GB-VRAM en 8GB-RAM. Als ik mijn taakbeheer open komt hij niet bogen de 6GB-RAM dat hij verbruikt.
Titel: Re: [PHOTOSHOP] Probleem met opslaan
Bericht door: Popoqwerty op 15 augustus 2014, 22:37:29
Photoshop heeft een maximum wat ie kan gebruiken aan RAM. Dat kan je geloof ik ergens in de settings aanpassen.

De error van onvoldoende RAM is nu weg. (Ik kan mijn NVDIA grafische kaart niet selecteren.)
(https://snapr.pw/i/0313f3cda6.png)

Maar ik kan hem nog steeds niet renderen door een ''onbekende error''.
Aan zulke meldingen heb ik veel Mister Adobé.
Titel: Re: [PHOTOSHOP] Probleem met opslaan
Bericht door: Thijs- op 15 augustus 2014, 22:49:14
Toon eens een screen van als je een nieuw bestand maakt, waar je de grootte enzo kan kiezen, toon daar ens een screen van
Titel: Re: [PHOTOSHOP] Probleem met opslaan
Bericht door: Popoqwerty op 15 augustus 2014, 23:00:18
Toon eens een screen van als je een nieuw bestand maakt, waar je de grootte enzo kan kiezen, toon daar ens een screen van
Uuhm, waarom?
Daar heb je toch niets aan.
Ik moet deze huidige resolutie behouden, en ook de grote.
(https://snapr.pw/i/9b011acc70.png)
Titel: Re: [PHOTOSHOP] Probleem met opslaan
Bericht door: Thijs- op 15 augustus 2014, 23:13:03

Uuhm, waarom?
Daar heb je toch niets aan.
Ik moet deze huidige resolutie behouden, en ook de grote.
(https://snapr.pw/i/9b011acc70.png)
nee ik had hem geprongelijk een keer op cm staan :p dus toen had ik een afbeelding van 1,5m bij 500cm dus dat ging toen ook niet echt goed...

Maar dat is hier dus het probleem niet.
Titel: Re: [PHOTOSHOP] Probleem met opslaan
Bericht door: Popoqwerty op 15 augustus 2014, 23:18:24
Opslaan voor web heet niks voor niks opslaan voor web. Je offert wat van de kwaliteit in voor een kleiner bestand. Gewoon zelf exporteren en zelf de settings kiezen.
Nee, ik moet dit exporten voor web. Want is een animated .gif.