Nederlands Minecraft Forum

Technologie => Software => Topic gestart door: Olofmeister op 06 maart 2014, 18:52:45

Titel: Fraps vraagje!
Bericht door: Olofmeister op 06 maart 2014, 18:52:45
Hallow,
Ik wil graag bf4 opnemen met fraps full version (vraag me niet hoe ik er aan kom)?
Is fraps HD? is Fraps goed genoeg?
Ik heb al bij dxtory gekeken maar daar snapte ik niet veel van want hij nam niet op...  :P
kan iemand dxtory uileggen als dat beter is?


Gr juul  ;D
Titel: Re: Fraps vraagje!
Bericht door: Dan2You op 06 maart 2014, 19:06:09
Hallow,
Ik wil graag bf4 opnemen met fraps full version (vraag me niet hoe ik er aan kom)?
Is fraps HD? is Fraps goed genoeg?
Ik heb al bij dxtory gekeken maar daar snapte ik niet veel van want hij nam niet op...  :P
kan iemand dxtory uileggen als dat beter is?


Gr juul  ;D


Als je de Fraps full version hebt gekocht neem ik aan dat je er ervaring mee hebt en weet dat Fraps in HD opneemt.
Titel: Re: Fraps vraagje!
Bericht door: Kaan_ op 06 maart 2014, 19:38:55
Fraps is gewoon de beste ;)
Ik zou niet voor Dytory gaan(Niet omdat het slecht is maar omdat IK Fraps beter vind)
Titel: Re: Fraps vraagje!
Bericht door: Olofmeister op 06 maart 2014, 19:49:12
Als je de Fraps full version hebt gekocht neem ik aan dat je er ervaring mee hebt en weet dat Fraps in HD opneemt.
Ik heb cracked haha ik heb nu ook dxtory (crack) geinstaleerd maar hij neemt niet op :(


Ik zit aan de Crackeritus
Titel: Re: Fraps vraagje!
Bericht door: Popoqwerty op 06 maart 2014, 23:36:43
BTW, kan Fraps alleen games recorden maar ook je bureaublad en andere software?
Titel: Re: Fraps vraagje!
Bericht door: Jasey op 07 maart 2014, 06:57:21

Fraps kan alles opnemen wat gebruik maakt van DirectX of OpenGL geloof ik. Dat zijn vooral games, maar ook sommige bureaublad applicaties. Het bureaublad zelf niet.

Het bureaublad kan wel, is me ooit eens gelukt. Geen idee meer hoe.


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk
Titel: Re: Fraps vraagje!
Bericht door: SWProzee1 op 07 maart 2014, 09:27:34
:-)
Titel: Re: Fraps vraagje!
Bericht door: Olofmeister op 07 maart 2014, 09:38:12
Jongens het is gelukt! ik moet gewoon in een game zitten, achja wat maakt dat nou weet uit want ik neem toch alleen games op!
Titel: Re: Fraps vraagje!
Bericht door: SWProzee1 op 07 maart 2014, 10:22:04
:-)
Titel: Re: Fraps vraagje!
Bericht door: 1312018 op 08 maart 2014, 00:53:06
Vista..
Die optie werkt ook gewoon in 7