Nederlands Minecraft Forum

Community => Aankondigingen, regels en informatie => Topic gestart door: Wouter op 18 december 2012, 17:21:52

Titel: Veranderingen
Bericht door: Wouter op 18 december 2012, 17:21:52
Hallo iedereen,


De afgelopen tijd heeft het forum veel kritiek gehad en we bevinden ons nu ook in zwaar weer. Een deel van de community gaf aan het idee te hebben dat er niet geluisterd wordt naar hun belangen, en dat het forum niet democratisch was. Ik wist zelf niet dat dit actief speelde en ben ook geschrokken van het groot aantal leden dat 'bang' is in gesprek te gaan.

Dit zijn ernstige zaken en wij willen daar dan ook graag alles aan doen om het te verbeteren. Als eerste wil ik melden dat iedereen het recht heeft om kritiek te hebben op hoe zaken nu gaan, mits dat op een normale manier gebeurt. Er zijn veel ingewikkelde problemen met nog ingewikkeldere oplossingen, en het bedenken van oplossingen is waar het het vaakst mis gaat. Daarom vragen wij wanneer je problemen hebt die aan te kaarten, en met oplossingen of suggesties voor oplossingen te komen. Op die manier helpen we allemaal het forum een betere richting in te sturen.

Ik wil daarbij kwijt dat ik het altijd heb toegejuicht om je sterk te maken voor veranderingen, en ik wil zeker niet dat je bang bent om in gesprek te gaan; want ideeën geven een andere kijk op hoe het gaat en bieden ruimte voor verbeteringen.

Ik hoop dat jullie dit begrijpen, en durven aan te kaarten waar het naar jullie idee misloopt.


Groeten,

Wouter
Titel: Re: Veranderingen
Bericht door: nielsly op 18 december 2012, 17:53:13
Oké...

*post eventjes link in nmcf skaaipe chat zodat meeste actieve leden het zeker zien*
Titel: Re: Veranderingen
Bericht door: HollandCraftHD op 18 december 2012, 17:57:25
Oke.