Minecraftforum.nl

Kerstmod Minecraft (Wintercraft Mod)
Started by tube123

tube123

tube123

Member
Joined
15 Oct 2020
Laatst gezien
20 Oct 2020
Topics
3
Posts
3
IGN
tube123

Kerstavond is vaak belangrijker dan eerste kerstdag. Kerstmis is geen officiële feestdag en veel mensen denken dat het alleen een feestdag is voor christenen.

Wintercraft Mod versie 1.8.9 / 1.7.10 is een handige tool die is geïntegreerd met een breed scala aan verschillende kerstgerelateerde items. Dankzij het kun je je wereld prachtig versieren met kerstversieringen terwijl je geniet van zoveel soorten kerstvoedsel. Als je eenmaal een kerstboom hebt opgezet in deze mod, zul je al snel de kerstman naar je huis zien komen en je verrassende cadeaus geven.

Verbazingwekkende kenmerken van Wintercraft Mod

Sneeuw overal: in december en januari in realtime zie je veel sneeuw in elk bioom en kan het water ook worden bevroren. U kunt de configuratie eenvoudig wijzigen in het bedrag dat u wilt zien.

De kerstman komt naar de stad: als je je echte huis vaak met een kerstboom versiert, waarom versier je er dan niet een in je spel? Deze actie geeft je de kans om de kerstman boven je speelveld te zien. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de boom te versieren met wat je maar wilt, wol en ornamenten, maar vergeet niet om er een ster op te zetten. En als er een jingle wordt gehoord, is het tijd voor de kerstman om hem te bezoeken. Nu is de laatste stap om 1 kerstkoekje en 1 warme chocolademelk in de inventaris te hebben voordat je naar bed gaat. Ook al is er maar 50% kans dat de kerstman komt, je moet alles goed doen. Als je de dingen eenmaal goed doet en een nederige stem hoort, zul je zien dat alle cadeaus onder de kerstboom liggen.

 

 

https://wminecraft.net/https://wminecraft.net/

tube123 · meer dan 3 jaar geleden