Nederlands Minecraft Forum

Community => Stel jezelf voor => Topic gestart door: Bjarnovikus op 14 september 2010, 21:31:12

Titel: [ARCHIEF] Stel je voor topic
Bericht door: Bjarnovikus op 14 september 2010, 21:31:12
Hallo iedereen,

Welkom bij het voorstel-topic... hiermee kan je   jezelf voorstellen aan alle andere forumleden en zo met elkaar kennis   maken... Hieronder een paar tips + regels voor het topic

REGELS:
 
   
 
  TIPS:
   


Edit door Bjarnovikus:
Topic geruisloos verplaatst naar het stel jezelf voor-board.
Edit door Niels15: Even aangepast zodat het niet lijkt alsof er 2 regel topics hier zijn ;)
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Bjarnovikus op 14 september 2010, 21:31:21
Hallo iedereen, ik ben Bjarno en ik ben (op moment van schrijven) 15 jaar oud (een up-to-date versie van mijn leeftijd vind je op mijn website: http://www.bjarno.be/ .

Ik woon momenteel in de provincie Antwerpen in België. Mijn hobbie's (naast Minecraft) zijn programmeren, site's maken en natuurlijk gewoon no-lifen en computergame's spelen. Ik heb twee katten: Slinkie (mannetje) en Lientje (vrouwtje). Verder is mijn lievelingseten ijsjes, pizza en koekjes :)

Ik had reeds een lang tijdje geleden Minecraft ontdekt maar ik was niet geïnteresseerd genoeg om het actief verder te gaan spelen. Tot ik na een tijdje iemand op youtube een serie filmpjes ging maken over zijn avonturen met Minecraft... ik ging dus meteen terug naar de website en herkende het spel nog van vroeger :) Ik registreerde een account en ging met de classic versie verder spelen :)

Daarna had ik eindelijk twee mensen (mijn ouders) overgelaald om Minecraft te kopen... waardoor ik nu de trotse eigenaar ben van de alpha-versie :)

Greetz en Happy-MC'ing :)
Bjarnovikus

Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Leeghoofd_3 op 20 september 2010, 15:32:24
Hey mensen. Ik ben Gijs Bosten, op een gigantische hoop sites bekend als Leeghoofd"_3, waaronder op GMOT. Op de NGMC zijn naamsveranderingen niet tolereeerbaar, dus heet ik daar hopla_noodle.
Voordat ik op GMOT kwam, gebruikte ik overal als username gijsbosten. Dus dat kan je maybe nog wel eens tegenkomen.
En ik speel al 3 maand MC, en het ownt harder dan alles.
Enzo.
En mijn awesoem obsidianhuis (niet geINVedit, maar gewoon ondergronds gefarmd) op de singleplayer is cool.
En.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Deefect op 21 september 2010, 23:24:39
Anyhow, ik zal ook maar wat vertellen dan ;)

Ik ben Deef, kom uit Eindhoven (Rockcity!) en ben 19.
Ik woon op mezelf, en heb 1 kat en 1 poes. Of 2 katten als je dat minder fout vind klinken.
Uhm uhm, heb een Xbox 360 Elite, PS3 Slim, HD-tv, iPhone, PC, Laptop, een gitaar en een bas (en als het goed is binnenkort ook digitale drums, heb liever akoestisch, maarja.. buren.), uhm... tsja, dat zijn dus ook allemaal gelijk mijn hobby's ;)

Op eentje na, en dat is Warhammer 40k. (Niet de games, maar de tabletop versie, dus dure miniaturen kopen en schilderen en er op tafel mee spelen, mhh, klinkt saai zo. Is het niet!) Dat doe ik nu ook al weer zo'n 11 jaar denk ik.

Ohja, en skateboarden doe ik ook nog eens. :) Vooral de laatste tijd ben ik het weer aan het oppakken. Lang verwaarloosd.

uhm, en verder.. uhh.. Ik heb een vriendin, die tatoeëert en fotografeert. (En binnenkort ook aan Warhammer 40k begint. ;D)

Tsja, druk druk, maar leuk leven.

En over Minecraft, mhh.. tja, ik zag de eerste aflevering van Davidr64yt‬‎ (oftewel X.) een lange tijd geleden. En vond het gelijk cool. Gelijk maar de volledige versie gekocht. Nog steeds geen spijt van. Alleen af en toe wordt het wel echt saai. Dan heb je niks meer te doen enzo, maar dan komt Notch met een update en dan is het al gauw weer leuk!
Alleen heeft hij helaas gisteren voor een of andere reden de 1.1.2 versie (met het geweldige sneaken!) terug gezet naar 1.1.0. Is dit alleen voor mij? Of voor iedereen? Ik snap het niet, maar ik wil 1.1.2 terug!

Maarja, ik heb nu net een onderwater tuin af, en begin nu met de rest van het onderwaterfort. Wat is dat een rot werk zeg. Nu wil ik nog een keer een goede boomhut maken. Ben wel beetje moe van al die berg woningen. Maarja, daar heb je TNT voor. ;D
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Leeghoofd_3 op 22 september 2010, 14:12:37
Imo kan dit beter een board worden zodra dit forum wat groter is.

(Kom, we dopen het NMF, Nerderlands Minecraft Forum!)
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Baldr op 23 september 2010, 21:32:26
Baldr of soms xoin.

Ben lid van Facepunch, en ben twee keer permanent verbannen van GMOT.

Meer maakt denk ik niet uit :P.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: gm1999 op 24 september 2010, 16:24:40
Ik ben Jord, ben 11 jaar oud.

Ik kwam via het NGMC op gmot. Ik wou daar spelletjes maken(na een jaar nog geen 1 goede xD), maar omdat ik niet uit game-maker kwam zocht ik op google. Ik kwam toen uit op het NGMC. Ik hoorde daar de term "gmot". dus ik naar gmot. Heb me aangemeld. en zo kom ik hier :D. ik was toen tevens 10.

Tegenwoordig is het lang niet meer alleen games maken. Ik doe nu aan webdesign, wat mij onderhand goed lukt. alleen ben niet zo goed in photoshop. dus blijf ik meestal hangen bij het layout. Ik heb op httplace ook een paar tutorials voor beginners voor php geschreven. Ik programmeer ook, maar dat wil minder. ik heb o.a. met c++ en C# gewerkt.

Ook muziek maakt een groot deel uit van mijn leven. Ik maak niet zelf muziek. maar luister het wel vaak: 'S ochtends vaak Q-music, vanwege de droge gesprekken. Verder op de dag (als ik de radio aan heb) Slam!FM. Ook luister ik veel cd'tjes(of gewoon digitaal :P) ik ben grootte fan van eind jaren 70/begin jaren 80. De genre's zijn bij mij over het algemeen iets van Dance, Disco en verder vind ik sommige nummers wel mooi maar heb geen idee welke gerne het is.

Verder vindt ik het leuk om de moeilijkere weg te kiezen, wat voor wat meer uitdaging zorgt. Het gaat mij op school ook dan (tot nu toe,meestal) gemakkelijk af. Om nog wat spanning erin te houden maak ik vaak de wat moeilijkere dingen. Onder het "Bijbelse Geschiedenis" zoals de meester het noemt, let ik ook graag op. Niet omdat ik goed-gelovig ben, maar omdat ik het gewoon interessant vind. Ik vind het eingelijk gewoon "grappige interessante verhaaltjes". De verhalen waar een boodschap mee wordt bedoelt vind ik het leukst. De ander die vaak vertelt worden(kerst,pasen) boeien mij niet zoveel meer. onderhand weet je wat er gaat gebeuren. Ik vind de verhalen uit de echte bijbel ook het leuktst.

Filosofie trekt ook mijn aandacht. Wat best jammer is, dat niemand daar echt tijd voor heeft of het begrijpt. Daarom ga ik vaak gewoon ergens waar het rustig is zitten. Daar denk ik dan na. Ik denk ook sowieso veel na. op korte momenten. Er werd ook een keer tegen mij  geroepen:"Je moet filosofie gaan studeren, dan hoef je mij niet van die moeilijke vragen te stellen!" En dat soort dingen, omdat ik vaak nadenk denken velen dat ik het "studie-nerdje" ben. Wat totaal niet zo is. Ik denk gewoon veel na. Ik zit echt niet de hele dag (thuis) achter een boek. Ik ben meestal eerst bezig met huiswerk (als ik dat heb), en doe daarna gewoon mijn ding.

Ik vind het ook leuk om verhalen te schrijven, wat meestal over onzin gaat wat andere grappig blijken te vinden. Ik heb ook een verhaal wat spannend moet zijn. alleen dat heeft nooit iemand gelezen. Ik vind het ook leuk om te tekenen, vooral "met de losse hand" zoals ik dat noem. dat je dan niet echt op het papier drukt. maar eroverheen gaat. een soort van krassen maar dan losser. Ik ben dus redelijk creatief bezig. Ik ben dan ook niet zo'n stil type. Ik wil dan ook graag wat van me laten horen. Als andere beter zijn, dan denk ik:"ik moet het dus nog beter doen". Het is nietzo dat ik het hun niet gun. Maar dat is voor mij een doel om het nog beter te doen.

Dat was het tot nu toe :). vraag gerust wat.

Coppy-Paste van GMOT
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: stolenbows op 24 september 2010, 16:32:04
Hoi ik ben Stolenbows [Echte naam liever niet gezegd]
ik ben 14 jaar en ik vindt minecraft leuk jippie jippie jeuh.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Deefect op 24 september 2010, 17:37:07
Wat is dat gmot de hele tijd? xD

Bedoelen we nu gewoon Garry's Mod? Of wat? :S
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: gameman op 24 september 2010, 18:31:09
gmot is een ander forum waarvan veel van ons op zitten.
de afkorting is game maker of topic.(je denkt wtf is gamemaker nou dat is een progje waarmee je simpel games kan maken ;) )
en een linkje gmot.nl (http://gmot.nl)
ik hoop dat ik je hielp
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Wouter op 24 september 2010, 21:48:58
twee keer permanent verbannen van GMOT.
Hoe kan dat? :P

en BTW is een community waar veel leden van dit forum vandaan komen :)
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Baldr op 24 september 2010, 22:17:48
Hoe kan dat? :P

en BTW is een community waar veel leden van dit forum vandaan komen :)
Lang verhaal maar gok dat de meeste oude leden wel weten wie gamenerd is.

Zit nu vooral op 4chan en Facepunch.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: freaky op 25 september 2010, 09:33:56
Lang verhaal maar gok dat de meeste oude leden wel weten wie gamenerd is.

Zit nu vooral op 4chan en Facepunch.


4chan, seriously?
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Baldr op 25 september 2010, 14:15:46
Yarrr
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: freaky op 25 september 2010, 17:21:49
Yarrr

Cewl
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: pinda_kaas op 28 september 2010, 15:26:56
Ik ben Koen en me vergeten voor te stellen
me hobby's zijn slapen eten MC spelen hier posten en deze gastjes vermoorden :zombie: :skeleton:  :spider: :creeper: nou dat was het

ps mijn spelling is niet echt geweldig
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Dormedian op 28 september 2010, 16:53:31
Hallo allemaal!
Ik ben Dormedian, speel minecraft, begin ongelofelijk vaak opnieuw uit pure verveling.
Ben momenteel bezig op een sneeuwwereldje, maar ik kan nergens Mobs vinden.
Verder maak ik graag tutorials en hou ik ervan anderen te helpen.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Wouter op 28 september 2010, 18:58:12
Hallo allemaal!
Ik ben Dormedian, speel minecraft, begin ongelofelijk vaak opnieuw uit pure verveling.
Ben momenteel bezig op een sneeuwwereldje, maar ik kan nergens Mobs vinden.
Verder maak ik graag tutorials en hou ik ervan anderen te helpen.
Dat probleem had ik ook (ook dat ik niks vond @ sneeuw)
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Dormedian op 29 september 2010, 16:54:40
Tja, ik kwam ze pas tegen toen ik verdwaald was...
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Patjen op 05 oktober 2010, 10:31:05
Hoi ik ben Patjen
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: gm1999 op 05 oktober 2010, 16:21:28
hobby's, etc?
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: DoetincheM op 07 oktober 2010, 13:38:47
Hallo,
Ik ben Doetinchem ook wel bekend als Joey en woonachtig in Doetinchem.
Ik zit nog op school ICT - Netwerkbeheer en daarnaast woon ik nog bij mijn ouders.
Mijn hobby's zijn Gamen,ICT,Hamburgers Bakken,Donuts Eten,uitgaan etc.
Ik doe niet aan een sport ik werk gewoon in een supermarkt. :D

Ik vind minecraft zeer verslavend spelletje ondanks de graphics waar ik eigenlijk helemaal niet naar kijk. Ik vind de SP nietzo ivm dat je geen andere mensen hebt die je kunnen helpen of die ook dingen aan het bouwen zijn.

Ik ben te vinden op de server van Robin.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Ugluk op 09 oktober 2010, 12:21:50
Hallo, ik ben Ugluk, misschien bij sommige van GMOT bekend.
Ik heb MC ontdekt via GMOT, ben er redelijk verslaaft aan, en sinds gister de trotse bezitter van de alpha-versie :D
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Leeghoofd_3 op 13 oktober 2010, 15:18:52
Cool, ik ben zo episch blij dat er zo veel leden naar dit forum komen
Ondanks dat ik niet in het moderatieteam zit etc. vind ik dit forum supercool. :P
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: tehKitten op 16 oktober 2010, 15:35:45
En ook hallo van mij :)

Ik ben tehKitten, 16 jaartjes oud. Ik doe altijd vanalles en nog wat, zoals scripten, designen en vertalen. Allemaal door elkaar, wanneer ik er zin in heb. Ik zit zelf in de fansub groep Tomodachi. Misschien zijn er mensen die mij daarvan kennen. :)

Meer over mij kom je vanzelf wel te weten.

Nyaa~
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: T4r4ntul4 op 16 oktober 2010, 16:23:17
laat ik mezelf ook maar even voorstellen:

ik ben T4r4ntul4 ook wel T4 genaamd ( echte naam hou ik voor me )
ik host een classic minecraft server, adres etc kan je vinden bij servers ergens anders op dit forum. in me vrije tijd programmeer ik veel, en als ik niet programmeer dan ben ik in minecraft te vinden.  ;D leeftijd: veel ouder dan de meeste mensen hier  ::)

denk niet dat ik heel veel hier te vinden zal zijn of op andere servers omdat het al genoeg werk vraagt om een server ( classic/smp ) draaiende te houden. maar als ik kan helpen met technische problemen dan vraag je het maar :)

T4
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: visboerpiet op 18 oktober 2010, 15:29:54
hallo ik ben Bart
Ik ben 16 jaar oud en ik heb via stolenbows gehoord op een server dat ik me moest aanmelden... nja dat deed ik en nu kom ik hier

ik luister vooral naar heavy metal enzo
Favourite band(s): Avenged Sevenfold, Slayer, Slipknot, Bullet For My Valentine, Green Day, Led Zeppelin, Paramore, Amon Amarth, Buckethead, Linkin Park, Metallica, Rammstein, System Of A Down, etcc...

ik speel minecraft nu al een paar weken en ik vind de gameplay zo fantastisch dat de graphics echt neit meer belangerijk zijn en ik heb het reuze naar mijn zin.

ik heb ook al wat ervaring met admin/moderator zijn want ik was in 2 dagen alweer admin op een server  ::)

nja nog wat overige hobbies en hates:

hobby's : skateboarden, gaming, relaxing en eten... je weet toch  :o

hates: mensen die de sfeer verkloten, huiswerk en humorloze mensen

nog wat informatie : ik zit op het st.Michaelcollege in zaandam (havo/vwo) ik zit nu in het 4e en doe profielkeuze : NG (natuurlunde,scheikunde,biologie,Wiskunde B, enz)

als je no wat wilweten roep je maar....  :zombie: zombies ownen  :zombie:
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: stolenbows op 18 oktober 2010, 15:31:48
Hey dude :]
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Jasper op 21 oktober 2010, 17:29:26
hey ik ben ikke009 (Jasper), uit Harderwijk.
Ik speel minecraft nou al een tijdje maar ging eens kijken of er ook een Nederlands forum was (met succes :D)
ik hou van gamen en muziek maken, speel electrische gitaar en keyboard, mijn sport is windsurfen en mijn games zijn WoW (private server), minecraft, en the west (zon browserspelletje xD)
ik zit in het examenjaar van havo en ben 16 jaar. weet niet wat jullie nog meer van me willen weten.. xD
oja ik speel minecraft op een private server, niet private in de vorm van gecracked (nee, wij hebben die arme notch zijn 10 euro gegund ;)), maar er spelen maar zon 10 mensen op die ik allemaal irl ken.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: gameman op 21 oktober 2010, 19:21:16
oeps !
vergeten hier te posten :S

hey ik ben ikke009 (Jasper), uit Harderwijk.
Ik speel minecraft nou al een tijdje maar ging eens kijken of er ook een Nederlands forum was (met succes :D)
ik hou van gamen en muziek maken, speel electrische gitaar en keyboard, mijn sport is windsurfen en mijn games zijn WoW (private server), minecraft, en the west (zon browserspelletje xD)
ik zit in het examenjaar van havo en ben 16 jaar. weet niet wat jullie nog meer van me willen weten.. xD
oja ik speel minecraft op een private server, niet private in de vorm van gecracked (nee, wij hebben die arme notch zijn 10 euro gegund ;)), maar er spelen maar zon 10 mensen op die ik allemaal irl ken.
jij woont dicht bij mij :O


nou ik ben Johan en ik woon in putten harderwijk is zon 15 km verder op :O
ik speel minecraft sinds juni of juli 2010 weet niet zeker XD
ik zit nu in 2e jaars HAVO in nunspeet
ik ga via trein.
en je zult denken putten nunspeet wrm zit je niet in je eigen woonplaats op school?
ik zou je dat even vertellen :D
ik heb pdd-nos (http://nl.wikipedia.org/wiki/PDD-NOS daar staat genoeg er over)
en dus zit ik op het speciaal onderwijs  ;)
maar denk niet dat ik dom ben :P
havo niveau :P
en doe ook niet heel kinderachtig ofzow (heb ik ooit eens meegemaakt op een forum :S)
doe maar gewoon tegen mij.
dat was het wel zo`n beetje :)
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: robin0van0der0vliet op 21 oktober 2010, 19:27:41
Dan doe ik ook maar. :)

Ik ben Robin van der Vliet ben 14 jaar, woon in Grave en ik zit in de 2e klas havo.
Mijn hobby's zijn programmeren, Minecraft, MSN'en en niksen. :)
Ik heb al ervaring in verschillende programmeertalen waaronder PHP en Java.
En ik heb geen huisdieren meer. :(
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: markitware op 21 oktober 2010, 20:01:10
Wie ben ik?:

Ik ben Marco van Pelt, komt uit oorspronkelijk uit Nederland.
Ben nu 16 jaar oud en ben vooral bezig met verschillende script
talen zoals: PHP,HTML,CSS,Javascript en Mysql maar dat kan je
niet echt een taal noemen , dus eigenlijk alleen maar web developing.

Wat doe ik?:

Ik maak website's op het momment niet echt een serieuze website.
Maar heb sinds kort een website speciaal voor mijn server gemaakt:

http://www.minecraftservernl.tk (http://www.minecraftservernl.tk)

Help ook graag mensen met hun problemen op forums,
omdat ik weet hoe het is om gefrustreerd te zijn ;)

Gehaalde doelen:

Ik had ooit toen ik 13 was een eigen habbo server daarmee heb ik €100,- mee verdient.
Ik ging toen ik 14 was software maken in visual basic maken heb met 1 programma €145 verdient dus best wel veel voor die leeftijd.
En voor mijn vriend zijn pa een website gemaakt hiermee heb ik €40,- verdient.
Dus dat heb ik best goed voor mekaar.

Mijn aankomende doelen:

Zorgen voor veel leden op mijn minecraft server,
want hoe meer mensen hoe gezelliger en
er natuurlijk voor zorgen dat hun het naar hun zin
hebben!:D
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Jasper op 22 oktober 2010, 10:50:21
Wie ben ik?:

Ik ben Marco van Pelt, komt uit oorspronkelijk uit Nederland.
Ben nu 16 jaar oud en ben vooral bezig met verschillende script
talen zoals: PHP,HTML,CSS,Javascript en Mysql maar dat kan je
niet echt een taal noemen , dus eigenlijk alleen maar web developing.

Wat doe ik?:

Ik maak website's op het momment niet echt een serieuze website.
Maar heb sinds kort een website speciaal voor mijn server gemaakt:

http://www.minecraftservernl.tk (http://www.minecraftservernl.tk)

Help ook graag mensen met hun problemen op forums,
omdat ik weet hoe het is om gefrustreerd te zijn ;)

Gehaalde doelen:

Ik had ooit toen ik 13 was een eigen habbo server daarmee heb ik €100,- mee verdient.
Ik ging toen ik 14 was software maken in visual basic maken heb met 1 programma €145 verdient dus best wel veel voor die leeftijd.
En voor mijn vriend zijn pa een website gemaakt hiermee heb ik €40,- verdient.
Dus dat heb ik best goed voor mekaar.

Mijn aankomende doelen:

Zorgen voor veel leden op mijn minecraft server,
want hoe meer mensen hoe gezelliger en
er natuurlijk voor zorgen dat hun het naar hun zin
hebben!:D

leuk ik heb ook eens een (deel van een) website gemaakt! (alleen een databank opnieuw inrichten enzo, mijn pa deed de rest) verdient goed ik kreeg er toen 60 euro voor xD
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: markitware op 22 oktober 2010, 11:46:12
haha cool:D ook veel toch :P , ik denk dat databank wel beetje te vergelijken is met mysql ,
je bedoelt om klanten gegevens in op te slaan toch?:D
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Jasper op 22 oktober 2010, 12:36:01
nee was van een of andere botensite.. ging over alle informatie van bepaalde boten ofzo in verschillende secties opgeslagen.. vergelijkbaar met een forum maken van gemiddelde grootte.. maar dan in je eentje :P
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: MinecrafterII op 07 november 2010, 19:48:00
Hey allemaal,

ik ben MinecrafterII, net een maand minecraft speler, maar ik vind het echt een geweldig spel. ik ben 17 jaar oud, woon in de betuwe en ik doe de studie informatica aan de HAN in arnhem. ik heb daar afgelopen week mijn eerste blok succesvol afgerond, dat was een website maken en java programmeren.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: JeeDePee op 02 december 2010, 20:42:20
Hoi ik ben Patjen

Kan dat wat korter aub?

Anyway, mijn naam is JeeDePee (echte naam hoor).
Mijn hobby's zijn: minecraft en (proberen) websites maken.
Dus...

EDIT: ik heb trouwens nog nooit gehoord van GMOT...
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Wouter op 03 december 2010, 09:00:08
Kan dat wat korter aub?

EDIT: ik heb trouwens nog nooit gehoord van GMOT...
Ik neem aan dat je wat langer bedoelt :P

GMOT is een community waar een aantal leden van dit forum vandaan komen
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: mxbiker op 03 december 2010, 21:42:08
(http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/small/0810/sarcasm-meter-sarcasm-meter-demotivational-poster-1223486438.jpg)
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Leeghoofd_3 op 04 december 2010, 12:02:51
+1
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: RamonMeffert op 05 december 2010, 21:57:20
'Avond :P

Naja, ik ben ramon, ik zit op GMOT als gamemoon, eneehmmm...
Oh. Hobbies.
Waterpolo
Vioolspelen
Minecraft
Webdesignspul

Ik ben atm 15, in januari wordt ik 16, ik doe gymnasium... Eehm, als je meer wil weten, vraag maar... Ik ben erg slecht in voorstelgedoetjes xD
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: mbeentjes op 09 december 2010, 18:48:33
Ik ben Martin, 15 jaar en kom uit Heemskerk. Ik programmeer veel in C++ en zit op GMOT, NGMC, C++ Forum, Programmers Loungs en Minecraft forum. Ik zit op judo en doe dit twee keer in de week. Ik zit in 3havo en wil N&T gaan kiezen met informatica als profielvak. Ik speel Minecraft alleen nog offline omdat ik hem nog niet heb gekocht :P

Dat was het! :)
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: gm1999 op 10 december 2010, 16:34:29
Waarom programmeer je in C++ en niet in C#? Welkom tevens :)

Edit door Bjarnovikus:
Discussie in verband met verschil tussen C++ en C# verwijderd. Laat mbeentjes antwoorden op de vraag maar laat een discussie over programmeertalen weg. Dit heeft niets te maken met het voorstellen van jezelf.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: pinda_kaas op 15 december 2010, 16:23:34
welkom
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: robin0van0der0vliet op 17 december 2010, 16:09:56
Welkom allemaal. :D
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Muffin op 30 december 2010, 16:06:16
Hallo, ik ben Paul en ben 17 jaar. Sta bekend om MC onder Muffin of MuffinFTW, en op GMOT als Piraat. Op xbox live heet ik Oh My Gold, ben best groot in de Halo community maar speel nu meer Minecraft.

Speel Minecraft sinds het begin van Alpha, ben door vrienden het gaan spelen. Heb ondertussen al best veel gedaan, bv mijn eigen huizen nagemaakt, maar ik wil een groot project beginnen (ik dacht aan de Titanic o.O)

Verder doe ik eigenlijk helemaal niets aan Gamemaken of andere programmeer dingen.. Ben meer van het gebruiken. Naast gamen speel ik hockey en hang ik graag in de kroeg of op feestjes met vriend((in(n))en) (dat moet vrienden, vriendin en vriendinnen voorstellen :P)

Dus hoi :)
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: twinwin op 30 december 2010, 19:51:29
Hallo mijn naam is Rick Lugthart ik ben 14 en heb mijn hel kerstvakantie verspilt aan minecraft. Op minecaft ben ik dol op treintjes bouwen en dieren naar de maan schieten. Ik speel minecraft sinds 21 december 2010. Thuis heb ik 5 cavia's, Een zooitje spinnen onder me vloer en in de kelder en zilvervisjes overal.

Aan me leven doe ik niet veel alles wat ik doe is no-life wezen speel de hele dag minecraft, Garry's Mod, Roblox en Team Fortress 2 voor de rest wacht ik voor me computer op portal 2 dat pas in februari uit komt :(
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: raptor27 op 16 januari 2011, 14:18:15
ik ben nico
men ingame naam is raptor27
ben 19jaar lol

vroeger speelde ik vooral fps games enz maar sins 1 maand speel ik aleen nog maar minecraft, idk waarom minecraft zo verslaavend is, maarja wat doe je er aan ^^

verder, ik ben ik pro in gebouwen bouwen enz
 en ben ik kan redelijk goed met redstone werken.

wrm ben ik hier aangemeld ? omdat ik het beter,handiger vind om met nederlandstalige te praten ;)

grtz
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Wouter op 16 januari 2011, 15:53:12
Welkom :)
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: JorisKanters op 22 januari 2011, 13:26:52
Ik vroeg me al af waar dit topic was :P

Ik ben Joris, 15 jaar, 5 vwo (NG/NT profief, duh :P).

Ik ben gejoined omdat ik een server zoek die zo goed als altijd open is en waar ik nog een steentje kan bijdragen. Dus niet dat alles al is volgebouwd met uber gebouwen enzo :)
Heb er nog geen gevonden :(

Behalve Minecraft speel ik op de computer Dungeons and Dragons Online, Team Fortress 2 en soms Left 4 Dead 2. Ik houd ook van TES IV: Oblvion, maar die heb ik al helemaal kapotgespeeld. Ik wacht op Skyrim :D
Als ik niet achter de computer zit (bijna nooit :P) dan speel ik Dungeons and Dragons, Magic the Gathering of andere spellen met vrienden.
Ook zit ik bij IVN (een natuur club) en de sterrenwacht.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: mr_Creeps op 26 januari 2011, 18:11:24
nou ik ben Dennis, meer over mijn naam vertel ik niet.
ik ben een pechvogel als het op minecraft aan komt -.-, heb op mijn vriend zijn account zijn diamond sword en pickaxe vernield omdat ik een monster zonder armen zag en ik d8 die kan ik wel aan. hij explodeerde.
mijn verdere hobby's zijn tv kijken en voetballen met vrienden.
ik haat zuurkool en boerenkool en mijn lievelings eten is een broodje gehaktbal met frietsaus.
mijn account naam is mr_Creeps, omdat creepers cool zijn okal vermoorden ze me altijd...
verder ben ik nu 14 jaar, over een maand 15.
meer heb ik niet te vertellen!
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: King_Offbeat op 06 maart 2011, 18:09:45
hi,

ik ben matthijs, pas sinds kort MC fan, ik zocht een leuke server en kwam hier terecht.

Even een shoutout dus, hallo !
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Whaza554 op 23 maart 2011, 17:43:31
Wist waar ik het anders moest posten  :)
ik heb zondag Minecraft gekocht nadat ik alleen offline deed
Online is 10x so kewl :)
je kan me vooral vinden op de Green4Life server

tja...niet zo veel te vertellen
ben ex-robloxian...best ervaren en best rijk...
ook ben ik Clothing Stylist op een opkomende community
site is ongeveer 60% klaar en hebben al 360 leden :)

ik maak btw Signatures...

Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: tawik op 23 maart 2011, 19:53:53
hoi iederreen
ik ben tawik, ik ben 13 jaar oud en speel al een tijdtje minecraf tik heb heel ilegaal de nep versie van darows maa rik ga de echte nog kopen een paar van mn vrienden spelen dit ook en een daar van is enorm goed met mods en dergelijke en daar krijg ik er ook vaak wat van
ik heb een youtube ac met wat filmpjes en ik maak ook steetds nieuwe
ik werk momenteel aan mutantmine:
een faciliteit ergens verborgen maar het verbergt zelf ook nog iets: een ondergronds lab waar er wordt geëxperimenteer met dieren en monsters en uit dit lab is een veel verschrikkelijker wezen gekomen: wij noemen het de creeper ze ontstonden in kloonvaten maar onstsnapten!


ik wil zoon kleine afb hebben voor onder mijn berichten met een plaatje van de creepervaten met er bij: mutantmine made by tawik iemand een idee wat je daar voor nodig hebt???
ik heb de afb al aleen hoe schrijf je daar op enz???
afb:http://easy-upload.nl/f/7UYQMRMl
gr tawik
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Bjarnovikus op 28 maart 2011, 18:13:07
Welkom... verder kan je afbeeldingen toevoegen aan je signature net zoals je dat doet in posts:

[img]Locatie-naar-het-plaatje[/img]
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: tawik op 28 maart 2011, 18:14:09
maar waarom krijg je dan de link en niet de afb?  :slime:
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Sunnywout op 20 mei 2011, 18:49:44
maar waarom krijg je dan de link en niet de afb?  :slime:

Je doet dit:
[img]Link naar afbeelding[/img]. Dus als je afb. http://www.uploadsite.nl/tawik/img_9091.png is doe je dit:
[img]http://www.uploadsite.nl/tawik/img_9091.png[/img]. Zo krijg je de afbeelding ;)Hoi, ik ben Sunnywout. Ik ben hier gekomen door een tip van een vriend die op GMOT (http://www.gmot.nl/) zit (de site is beheerd door GMOT'ers). Ik zit nu op 2 atheneum (gymnasium/vwo zonder latijn en grieks) en ik speel af en toe wel eens Minecraft (lees: ik start het op, vergeet alles en iedereen en speel het uren achter elkaar :X). Ik heb een eigen server (http://minecraftforum.nl/index.php/topic,906.0) en heb gespeeld op del1te. Eh... dat was het wel :P
Oh ja; in het echte leven (ja, ik heb een leven :P) heet ik Wouter :)
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: LostWarrior op 22 mei 2011, 09:01:09
Het maffe is, iedereen zegt dan : In het echte leven....
Maar je speelt minecraft toch ook in het echte leven of ben ik nou gek?(wel een beetje  :P)
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: koopad op 02 september 2011, 08:42:20
Ik ben koopad. Ik ben sinds gister avond (denk ik) lokale moderator geworden van de serverlijst. Ik ben te vinden in minecraft, minecraftforum(NL), terraria, maplestory en in altitude. Ik ben gek op MMORPG's, honden, vaste chocola en op forums (van games). Ik heb een hekel aan permissions plugins, vloeibare chocola en mijn Duits lerares. Ik zie jullie nog wel vaker op het forum :).

-koopad
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Niels op 02 september 2011, 09:00:17
Hey,

Ik ben Niels en ben 14,6 jaar :P Op 23 december ben ik jarig. Ik speel minecraft vanaf 1.2 beta. Veel grote projecten gedaan  gebouwen en redstone.

Niels15
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: StefannafetS op 16 september 2011, 22:59:37
Ik ben Martin, 15 jaar en kom uit Heemskerk. Ik programmeer veel in C++ en zit op GMOT, NGMC, C++ Forum, Programmers Loungs en Minecraft forum. Ik zit op judo en doe dit twee keer in de week. Ik zit in 3havo en wil N&T gaan kiezen met informatica als profielvak. Ik speel Minecraft alleen nog offline omdat ik hem nog niet heb gekocht :P

Dat was het! :)
dat dat het was kun je wel zeggen ja.. (je enige bericht :P)
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: xNemexis op 17 september 2011, 17:17:57
Ik ben Damon, ben op dit moment 13 jaar oud, ik doe als opleiding HAVO op het baudartius college in zutphen, mn 2e jaar.
Woon in zutphen,
Heb op dit moment een vriendin (A), Ben verslaafd aan MineCraft en mijn hobbys zijn, Gamen, Snowboarden, en beetje uitgaan Bij de plaatselijke discotheek.
Dit is niet heeel veel informatie nee, maar ben gewoon te lui om nu een heel verhaal te typen.


Greetz.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Nick. op 15 oktober 2011, 14:46:29
Hoi.
Ik ben Nick en ik ben 12 jaar. Woon in Groningen en doe VMBO 1ste-jaars.
Ik ga binnenkort minecraft kopen, speel nu op een gedownloade versie (1.8.1).
M'n hobby's zijn computeren, talen (duits, engels, frans), auto's...

Ik ben aan minecraft gekomen door vrienden, heb het een tijdje niet gespeeld, maar ben er nu toch weer mee begonnen.
Ik hou best wel van bouwen op Minecraft, dus daarom heb ik 'm op peaceful staan  :D
Ben nu bezig om een stadje te maken, heb al 2 winkels en 3 huizen of zo.

Maar ja, dit was het wel zo'n beetje...
Doei, Nick  ;D
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Whaza554 op 15 oktober 2011, 14:58:27
:0 jij bent 12 en zit in eerste?
wow
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Nick. op 15 oktober 2011, 15:26:53
:0 jij bent 12 en zit in eerste?
wow

:P
De 30ste november word ik 13 by the way.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Whaza554 op 16 oktober 2011, 10:19:52
verbaas me er nu pas over dat als je net 12 jaartjes hebt gehad al op de middelbare school zit :0
op zich is 12 jaar heel kort toch?
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Nick. op 16 oktober 2011, 14:48:26
verbaas me er nu pas over dat als je net 12 jaartjes hebt gehad al op de middelbare school zit :0
op zich is 12 jaar heel kort toch?
Ik vind het wel meevallen, ik ken iemand die 11 is en in de 1ste zit, ;D
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: idshum op 17 oktober 2011, 09:55:52
MOI MENSEN!
Ik ben Ids en ik ben op het moment 13.

Ik programmeer veel dingen in vbs en nu ga ik ook proberen javascript onder de knie te krijgen zodat ik minecraft mods kan maken. Ik hou van minecraft, aapjes, koekjes, duct-tape en computers maken en in elkaar zetten. Ik ben op het moment bezig om c++ te leren om een minecraft gebaseert besturingssysteem te maken (Ja, het kan). Dit ben ik in mijn spiegelbeelt:  :player:. Ik heb ook een server maar doordat er teveel gegrieft word ga ik die private maken.

Zo, dat was het... Ik weet niks meer te zeggen dus ga ik vanaf nu alles opschrijven wat in me opkomt:
koekje, aardappel met honing, duhhhhhhhhh.

Moi
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Nick. op 17 oktober 2011, 12:39:11
Hoi :D
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Extranobis op 25 oktober 2011, 20:21:51
Hallo allemaal, ik ben nieuw hier.
Ik ben al vrij bekend met Minecraft en heb eerst een poos illegaal gespeeld tot ik besloot het te kopen. Ik ben een goede vriend van: TheMatty, waarschijnlijk zullen jullie hem wel kennen.
Ik hoop hier veel te leren en fun te hebben en veel online  te zijn.
ohja, voor diegene die het willen weten: mijn reallife naam is: Ruben.
Zo mag je mij ook noemen.

Groeten, Ruben 
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Nick. op 26 oktober 2011, 11:41:13
Welkom hier, ik wens je veel plezier.
Groetjes Gamenick.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: BartL0L op 26 oktober 2011, 11:46:55
Hoi ik ben bart en ik ben 13.
Ik ben via Gamenick op dit forum gekomen. :creeper:

Ik speel al heel lang minecraft en ik heb veel verstand van redstone.
Ik ben admin en builder op de server van Gamenick die nog niet geopend is

groet bart  ;D
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Nick. op 26 oktober 2011, 11:52:37
Welkom. Ik ken je al. XD
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Hiuobu op 01 november 2011, 13:36:01
verbaas me er nu pas over dat als je net 12 jaartjes hebt gehad al op de middelbare school zit :0
op zich is 12 jaar heel kort toch?
lol
Op mijn school is iedereen is het eerste 11 - 13 jaar (geloof ik, ik ga het anders eens aan mijn broer vragen :p ) Aan die leeftijd is dat toch al heel normaal? (In Belgie toch)
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Wajoow op 01 november 2011, 20:58:52
Hoi, mijn naam is wajoow
minecraft is een van mijn grootste hobbies ;p

cyu
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: jariman96 op 12 november 2011, 22:26:45
Hallo

Ik ben jariman96, ik speel al even Minecraft en ik ben er ook een grote fan van :)
Ik ben dan ook blij dat ik dit "grote" Nederlandstalig forum te hebben gevonden.
Ik hoop hier dan ook een toffe tijd te beleven en andere spelers te kunnen helpen met hun problemen.


Greetz

jariman96
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: terrorteddy op 15 november 2011, 17:53:44
Hallo mijn naam is kenny mornout, ben 20 jaar en heb net minecraft.
En mijn nickname is terror_teddy @ minecraft.
Voor de rest heb ik nog een ps3 en ben ik actief op WOW.
Ik werk nu 5 jaar als automonteur , en mijn hobby is racen.

Voor de rest heb ik weinig verstand van minecraft maar ik zou graag er meer van willen weten, en vooral keer survival spelen met aantal nederlanders , dus als mensen me hier mee kunnen helpen zou het geweldig zijn!

Kenny.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Ligea op 19 november 2011, 14:47:18
Hallo, ik ben Ligea, 20 jaar en Belgische. Ik speel al een paar maanden minecraft en host samen met mijn vriendje een server. (Momenteel ligt ie even plat omdat we aan onze downloadlimiet ziten. :-[)
Ik hou van kunst, literatuur en games. Buiten Minecraft speel ik ook Age of Empires, Hidden and Dangerous, Star Wars spelletjes ... Ik kijk erg uit naar Star Wars: The Old Republic!

Ik vond dit forum via minecraft.net en ben hier wel blij om. Hopelijk beleef ik hier goede tijden! :)

Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Minareth op 29 november 2011, 23:46:52
Hoi, ik ben Minareth, in het echt heet ik Nicky, 24 Jaar (Maar niet lang meer. :P ) Ik hou erg van tekenen, fantasy en sciencefiction. Ik heb het hele Minecraft gebeuren niet gemist maar ben pas een week geleden begonnen. Ik hou meestal juist van oog strelende graphics, echter toen ik Minecraft ging spelen, kwam ik er gouw achter waarom dit spel zo leuk is. :D


Edit door Bjarnovikus: Gelieve de topictitel in je bericht niet te veranderen, dit komt storend over voor sommige leden.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Ryanmaz op 20 december 2011, 23:25:51
Hallo allemaal,

Ik ben Ryan en online sta ik bekend als Ryanmaz. Ik ben 19 jaar en heb sinds via clanforge een eigen server voor acht personen gehuurd. Misschien dat ik hem ooit open ga zetten voor andere mensen maar op dit moment speel ik het alleen met vrienden. Helaas ben ik zo verslaafd dat ik bijna elke dag even op mijn server ga.  Updates van mijn server zijn te volgen op deze topic (http://minecraftforum.nl/index.php/topic,5081.msg46826.html#msg46826).
Verder zijn mijn hobby's muziek maken en grafisch vormgeven en studeer ik voor Pedagogisch Medewerker.

EDIT: ik speel de betaalde versie van minecraft
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Rottingtroll op 20 december 2011, 23:53:54
Hiya!

Ik ben Rottingtroll, ook wel Frank genoemd, heel soms ;P en ik ben 19 jaar. Ik speel minecraft sinds ongeveer beta patch 1.2.1 of 1.2.2. Ben er mee begonnen doordat een maat van me een paar let's play filmpjes ervan liet zien en ik was gelijk verkocht. Dankzij de Yogscast (http://www.youtube.com/user/BlueXephos?feature=g-all-lik) ben ik op servers gaan spelen, waar ik een aantal mensen tegen ben gekomen, waarmee ik nu nog steeds game. Ben een behoorlijke tijd admin geweest op de public server van een van die maten en binnenkort misschien weer want hij heeft een nieuwe server waarmee ik af en toe help met zooi bouwen. Daarnaast speel ik veel samen met mijn neef Ryanmaz. Onze creaties kan je vinden via de link in mijn signature.
Overigens is minecraften niet alles wat ik doe ^^ Ik speel ook League of Legends, ik werk en ik drink veel bier met maten. Ik kijk ook doorgaans veel anime, ik lees fantasy boeken en ik luister heel veel soorten muziek, maar meestal metal of DnB.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Ryanmaz op 20 december 2011, 23:57:26
... en ik drink veel bier met maten.

Bedoel je niet:
... en ik drink veel bier met MIJN maten.
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Teszsz op 29 december 2011, 18:54:20
Hey!
Ik ben tessa, 13 jaar en sinds vandaag heb ik minecraft gekocht :)
Ik zit in 2 gymnasium, en mijn hobby's  zijn: muziek, tekenen, achter de computer zitten en opmijn kinect bezig zijn.
 :slime:
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Vierkantman op 01 januari 2012, 18:12:37
hey ik ben Vierkantman ik ben nieuw op deze forum
maar heb minecraft al een tijdje
groetjes vierkantman
Titel: Re: Stel je voor
Bericht door: Wouter op 19 januari 2012, 23:17:55
Omdat we nu een Stel jezelf voor-board hebben, gaat dit topic op slot.

*Gesloten*